728x90 AdSpace


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Συμφωνία Όλων Των Κομμάτων Να Μην Ρίξουν Την Κυβέρνηση Στην ΔΕΘ Μαύρο Στις Διαδηλώσεις Απο Τα ΜΜΕ Κατόπιν Συμφωνίας Κομμάτων Κυβέρνησης!

Εντολή καί Συμφωνία (Κυρίων),όλων των Κομμάτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Καναλαρχών, Επιχειρηματιών, με την Συγκυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ, ώστε να Μην είναι αφορμή η ΔΕΘ, και αυτά που θα εξελιχθούν την ημέρα εκείνη, να Πέσει η Κυβέρνηση!

Η Μυστικές συνομιλίες όλων των εμπλεκόμενων φορέων με την Κυβέρνηση ξεκίνησε εδώ και αρκετές μέρες, κατόπιν Επείγοντος Σήματος απο την ΕΕ και ΗΠΑ, ότι υπάρχει ο κίνδυνος Πτώσης της Ελληνικής Κυβέρνησης στην ΔΕΘ, στην περίπτωση που δεν ελεγχθούν και υποβαθμιστούν, οι επικείμενες Διαδηλώσης, έτσι και αποφασίστηκε η Μη κάλυψη των Διαδηλώσεων στην Θεσσαλονίκη, από τα Λεγόμενα Μεγάλα Κανάλια των Αθηνών, όταν για 20 μπαχαλάκηδες στα εξάρχεια, διέκοπταν  το προγραμμά-τούς , για να μας το δείξουν ως Έκτακτη Είδηση!

Η Επιβεβαίωση του Άρθρου του Priftis-News με τίτλο: Υπο Κατοχή Πρακτόρων Του FBI Και CIA Η Θεσσαλονίκη Κατασκοπεύουν Μέχρι Και Το Facebook Twitter Των Κατοίκων Της Πόλης; http://priftisnews.blogspot.com/2018/09/fbi-cia-facebook-twitter.html Έρχεται μέσα απο τον δημοσιογράφο του Corfu News TV, Σπύρο Ρίκο, που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τα εξής:

1000 ΜΝΗΜΟΝΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
1.Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι( καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο
(μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )
3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο !
Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος???? Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές!
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!
Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!
Καθίκια ανώτατοι "δημοσιογράφοι"
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!
Βαλτε την monkeydonia στο πατο σας !

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Συμφωνία Όλων Των Κομμάτων Να Μην Ρίξουν Την Κυβέρνηση Στην ΔΕΘ Μαύρο Στις Διαδηλώσεις Απο Τα ΜΜΕ Κατόπιν Συμφωνίας Κομμάτων Κυβέρνησης!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Top