728x90 AdSpaceΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Μισό εκατ. Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο

H Ελλάδα οφείλει να κλείσει τα σύνορα και να αποτρέψει βιαίως και με κάθε πρόσφορο μέσο την είσοδό τους στη χώρα. Δεν πρόκειται πλέον για μετανάστες κ.λ.π. αλλά για εισβολή  παραλλαγμένων εχθρικών δυνάμεων στη χώρα και ώς τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί ΑΜΕΣΑ.    ΑΛΕΞ/EFENPRESS

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που προέρχονται από την Τουρκία αναφορικά με την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού Αφγανών και Πακιστανών (κυρίως) οι οποίοι συγκεντρώνονται γύρω από την Αδριανούπολη προκειμένου να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα  η ελληνική Κυβέρνηση έχει προβεί σε διαβήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (για να κάνει τι άραγε;)  αλλά και στην Τουρκία για το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό θέμα, γιατί διαπίστωσε χαλάρωση των μέτρων επιτήρησης των περασμάτων λαθρομεταναστών απ’ την απέναντι πλευρά του ποταμού Έβρου!
Δηλαδή τη στιγμή που η κυβέρνηση αρνείται με πρωτοφανές πείσμα να πάρει το οποιοδήποτε μέτρο φύλαξης των συνόρων, απλά "ανησυχεί" αποδίδοντας την κατάσταση με την ορδές των λαθραίων μεταναστών οι οποίες περνούν τα σύνορα χωρίς κανένα πρόβλημα στην έλλειψη μέτρων από την πλευρά της Τουρκίας.
Αναφέρεται επίσης, πως τα χερσαία σύνορα του Έβρου έχουν γίνει προνομιακό πεδίο δράσης των διακινητών λαθρομεταναστών.
Κυκλώματα Βούλγαρων, Σκοπιανών, Αλβανών και άλλων εθνικοτήτων διακινητών, καταφέρνουν με διάφορους τρόπους να μεταφέρουν παράνομα τους εκατοντάδες που περνούν καθημερινά, προς το εσωτερικό της χώρας.
Χαρακτηριστική επίσης είναι η αναφορά, πως "στην Κυβέρνηση προκαλεί πρόσθετη ανησυχία"  (όπως αναφέρθηκε η κυβέρνηση το μόνο που κάνει ειναι να ανησυχεί) η πληροφορία για τις 500.000 και πλέον Ασιατών  που μετακινήθηκαν από Ιράν, Ιράκ στην Τουρκία και κατευθύνονται προς την περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να περάσουν τον αφύλακτο Έβρο.
Στο μεταξύ οι παράνομοι μετανάστες χρησιμοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να μετακινηθούν στην περίφημη ενδοχώρα. Από την αρχή του έτους έχουν παραβιάσεις τα χερσαία σύνορα τουλάχιστον 14.000 παράνομοι μετανάστες, τουλάχιστον αυτούς έχουν εντοπίσει, αλλά ο πραγματικός αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
Δημήτρης Πέτροβιτς: Θα πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις στα σύνορα
Επί του θέματος τοποθετείται μέσω του ράδιο Χρόνος 87,5 fm ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς:
«Πιστεύουμε ότι η Αθήνα δεν χρειάζεται επιπλέον προσωπικό, επιπλέον προσωπικό χρειάζονται μόνο τα σύνορα και τα ευαίσθητα σημεία και μάλιστα ειδικά αυτή την περίοδο που αυξάνονται οι μεταναστευτικές ροές.
Αρκεί να πω ότι πέρυσι από την αρχή του χρόνου μέχρι τέτοια εποχή είχαμε 3.000 συλλήψεις παράνομων μεταναστών, φέτος το ίδιο διάστημα έχουμε 11.000 συλλήψεις. Είναι πολύ μεγάλος αριθμός και αν αναλογιστούμε το μέγεθος των πιέσεων που δέχονται οι αστυνομικοί στα σύνορα θα πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις και όχι να αφαιρεθούν δυνάμεις».
Να σημειωθεί εδώ για πολλοστή φορά ότι οι «συλλήψεις» έχουν συμβολικό και μόνο χαρακτήρα.
Οι αλλοδαποί δεν υφίσταται κανενός είδους περιορισμό στις μετακινήσεις τους, αντίθετα είναι ελεύθεροι για εγκατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας θελήσουν, μέχρι να πάρουν τα «χαρτιά» και τότε φεύγουν από τη λίστα των «προσφύγων».
Για αυτό άλλωστε χρόνια τώρα ο αριθμός των «μεταναστών και προσφύγων» παραμένει πάντα σταθερός στις 60.000 με 70.000 παρέχοντας η κυβέρνηση ψευδή στοιχεία για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα.
pronews
Μισό εκατ. Αφγανοί και Πακιστανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για να περάσουν τον Έβρο
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Top